1 Reply Latest reply on Jul 9, 2012 11:09 AM by Alexander Babichev

    Issues running Rhoconnect on CentOS

      I have tried deploying Rhoconnect on CentOS release 6.2 (Final) but not able to see Rhoconnect server running.

       

      Changed port number in rhoconnect.conf file:

      Since port 9292 has been made public on that machine.

      # /opt/nginx/conf/conf.d/rhoconnect.conf file

      upstream thin_cluster

      { server unix:/tmp/thin.0.sock;

        server unix:/tmp/thin.1.sock;

      #server unix:/tmp/thin.2.sock;

      #server unix:/tmp/thin.3.sock; }

       

      server {

      listen      9292;

      root  /opt/nginx/html/rhoapp/public; # <-- be sure to point to 'public' folder of your application! # ...  }

      Noticed these things:

      1. When I run 'wget http://localhost:9292', I see the rhoconnect running (See attachment)

       

      2. netstat -pl --inet   ( No 9292 port in this list. )

      Active Internet connections (only servers)

       

      Proto Recv-Q Send-Q Local Address               Foreign Address             State       PID/Program name

      tcp        0      0 *:6379                      *:*                         LISTEN      15926/redis-server

      tcp        0      0 *:armtechdaemon             *:*                         LISTEN      15934/nginx

      tcp        0      0 *:sunrpc                    *:*                         LISTEN      1130/rpcbind

      tcp        0      0 *:ssh                       *:*                         LISTEN      1633/sshd

      tcp        0      0 localhost:ipp               *:*                         LISTEN      1295/cupsd

      tcp        0      0 localhost:smtp              *:*                         LISTEN      1714/master

      tcp        0      0 *:45248                     *:*                         LISTEN      1148/rpc.statd

      tcp        0      0 *:amqp                      *:*                         LISTEN      1757/qpidd

      udp        0      0 *:783                       *:*                                     1081/portreserve

      udp        0      0 *:54232                     *:*                                     1148/rpc.statd

      udp        0      0 *:mdns                      *:*                                     1284/avahi-daemon

      udp        0      0 *:sunrpc                    *:*                                     1130/rpcbind

      udp        0      0 *:881                       *:*                                     1130/rpcbind

      udp        0      0 *:ipp                       *:*                                     1295/cupsd

      udp        0      0 *:omginitialrefs            *:*                                     1148/rpc.statd

      udp        0      0 *:57354                     *:*                                     1284/avahi-daemon

       

      3. Have restarted redis/nginx/thin.

       

      4. /tmp/thin.0.sock and /tmp/thin.1.sock files are completely blank.

       

      5. /opt/nginx/logs/thin.0.log and /opt/nginx/logs/thin.1.log show server running fine.

      ====================

      >> Using rack adapter

      [08:20:02 AM 2012-06-13] Rhoconnect Server v3.2.0 started...

      >> Thin web server (v1.3.1 codename Triple Espresso)

      >> Maximum connections set to 1024

      >> Listening on /tmp/thin.0.sock, CTRL+C to stop

      ===================

       

      Any idea what am I missing on this?