17 Replies Latest reply on Aug 2, 2012 10:33 AM by Ariana Habbaba

    New to RhoMobile- when I create a RhoMobile application  and then a RhoMobile  model after modifying the index.erb in the app folder  and launching the emulator I am getting a blank page

    omar Edwards

      when I create a RhoMobile application  and then a RhoMobile  model after modifying the index.erb in the app folder  and launching the emulator I am getting a a blank page

       

      please see below

       

      this is what my  app/index.erb looks like

       

       

       

      <div data-role="page" data-url="<%= Rho::RhoConfig.start_path %>/">

       

       

        <div data-role="header" data-position="inline">

          <h1>Webtoe</h1>

          <% if SyncEngine::logged_in > 0 %>

          <a href="<%= url_for :controller => :Settings, :action => :do_sync %>" class="ui-btn-left" data-icon="refresh">

            Sync

          </a>

          <a href="<%= url_for :controller => :Settings, :action => :logout %>" class="ui-btn-right" data-icon="star">

                    Logout

                  </a>

          <% else %>

              <a href="<%= url_for :controller => :Settings, :action => :login %>" class="ui-btn-right" data-icon="star">Login</a>

          <% end %>

        </div>

       

       

        <div data-role="content">

          <ul data-role="listview">

            <li><a href="Inventory">Count</a></li>

          </ul>

        </div>

       

       

      </div>