MK3100 Bootstrap Error

I Have been working with the MK3000 for a little while now and we are moving to the MK3100.  We develop applications using vb.net in Visual Studio 2008.  My issue is when we try to debug the code using activesync, I get a bootstrap error and it won't debug when connecting to the MK3100. Using the same code the MK3000 works fine.  I have downloaded  EMDK 2.7 and downloaded the WCE7 hotfixes for VS.  Any suggestions on what I need to do to get past the bootstrap error?    There was another post for another terminal where they talked about installing a PSDK for the unit, but I don't see anything for the MK3100.

Thank you

Rodolfo Agullana
Hi there, I am also receiving

Hi there, I am also receiving this error when trying to connect or debug to my MK3190 using VS2008. Is it possible to post the link where you downloaded the SDK?

Vote: 
Vote up!
Vote down!

Points: 0

You voted ‘up’


John Ventura Molina
Please,could you send me the

Please,

could you send me the file : MK3100c709sdk.msi

i have the same issue....

best regards.

john Ventura

Vote: 
Vote up!
Vote down!

Points: 0

You voted ‘up’


Kostas Aitsidis
Hello, I am also receiving

Hello, I am also receiving this error when trying to connect or debug to my MK3100 using VS2008. Where can I download the required files ?

Vote: 
Vote up!
Vote down!

Points: 0

You voted ‘up’


Bill Ryan
I received MK3100c709sdk.msi

I received MK3100c709sdk.msi from support which resolved this issue.

Vote: 
Vote up!
Vote down!

Points: 0

You voted ‘up’


Log in to post comments