WAP 4 not connecting to LAN after 7528 image upgrade

Hi,

 

After upgrading a Workabout Pro 4 to the 7528 image, it will no longer connect to the LAN in mulit-dock as it did prior to the upgrade?  Is there a work around or setting I am missing?

Jacques Gourmelen
Good morning Roger,Which OS

Good morning Roger,

Which OS variant is present on your WAP4 unit

» Windows CE 6.0

» Windows Embedded Hand-Held 6.5.3 (WEH)

If WEH, can you please confirm/deny you also installed its matching Add-On CAB file [1]?

Additionally, can you please provide us a copy of your device system properties?

See the « Creating a System Properties file » article for more details.

Kind regards,

Jacques

[1] Workabout Pro4 Software Download

Vote: 
Vote up!
Vote down!

Points: 0

You voted ‘up’


Roger Swain
Jacques,The OS is Windows CE

Jacques,

The OS is Windows CE 6.0. Attached is the system property file. On future responses please include Jerry Black as well who I have added to this email thread.

Jerry – This is the system property file you sent to Lana a couple of days ago.

Thank you,

Roger Swain

504 Mill Shoals Church Rd.

Royston, GA 30662

Office: 888-443-2888 | Cell: 678-982-3826 | Fax: 706-245-0653

Vote: 
Vote up!
Vote down!

Points: 0

You voted ‘up’


Jacques Gourmelen
Good afternoon Roger,Thank

Good afternoon Roger,

Thank you for the prompt follow up and for - once again - sharing your device system properties.

Indeed, as I responded to your post yesterday, I did not realize you had already engaged our Help Desk.

Sorry about that :0(

I will therefore let our Help Desk analysts pursue this matter with you.

Reference: case 3323852

I do thank you for your attention.

Kind regards,

Jacques

Vote: 
Vote up!
Vote down!

Points: 0

You voted ‘up’


Log in to post comments