Workabout Pro 4 - Scanner not engaging

Hello all,

 

I'm looking for any sort of thoughts on what could be causing an unpredictable issue my organization is encountering.

 

Our brand new Workabout Pro 4 models will periodically present an image on screen that states the device is scanning, however there is no laser present to scan. At this point, the only way to engage the scanner again is to completely power down the device and reboot. There doesn't seem to be any predictable pattern for when this will occur and at some points staff can go entire shifts without encountering this issue.

 

Regards,

Sam

Daniel Quagliana
The Zebra Developer Portal

The Zebra Developer Portal fosters active, insightful technical conversation among the developer community and we welcome your participation. Your comments, questions and reviews should be focused on software development only. If you are having technical issues with a tool or solution, please direct these to our Tech Support Team.

Vote: 
Vote up!
Vote down!

Points: 0

You voted ‘up’


Sam Thrasher
My apologies Daniel, am I

My apologies Daniel, am I correct in interpreting your response in that I should be creating a service ticket for this issue?

Vote: 
Vote up!
Vote down!

Points: 0

You voted ‘up’


Daniel Quagliana
Sam, that is correct. I think

Sam, that is correct. I think you will get the best service and response by creating a service ticket with Zebra technical support.

Vote: 
Vote up!
Vote down!

Points: 0

You voted ‘up’


jacob garcia
Any luck on this?  We are

Any luck on this?  We are having the same issue over here as well.

Vote: 
Vote up!
Vote down!

Points: 0

You voted ‘up’


Log in to post comments