GK420T is skipping labels between printing

I am using Zebra Browser Printing, to print the label and QR code on the label using a web app, it is skipping labels in between,

 

For Example:

 

If I am printing 8 labels using web app, it prints 2 labels then skips 2 labels and then prints 2 labels and skips 2 labels, then prints 1 label and skips 1 label every time .

 

Below is my code:

^XA

^LT0^MNM

^FO10,5

^FO90,20^ADN,8,8^FD

^FS^FO90,40^ADN,8,14^FD

^FS^FO0,15^BQ,2,4^FDQA,

^FS^FO90,60^ADN,8,14^FD

^FS^FO10,120^ADN,8,14^FD

^FS^FO10,140^ADN,8,14^FD

^FS^FO90,80^ADN,8,14^FD

^FS^XZ";

 

Regards,

Naseer

Samantha Corn
Hi Naseer,Since you're using

Hi Naseer,

Since you're using non-continuous media, have you tried recalibrating? This document explains how, stating, "With the printer power on and top cover closed, press and hold the Feed button for several seconds. The green status LED will flash a number of times in sequence." You want to wait for the two flash sequence to trigger the Standard Auto Media Calibration.

Vote: 
Vote up!
Vote down!

Points: 0

You voted ‘up’


Naseer Mohammed
Hi Samantha,Thanks for the

Hi Samantha,

Thanks for the quick reply, after calibration when I print all the alignment are gone and it is not printing properly, before calibration all the alignment was fine and it was printing fine perfect except it was skipping labels in between printing,

Below is my code:

^XA

^LT0^MNM

^FO10,5

^FO90,20^ADN,8,8^FD

^FS^FO90,40^ADN,8,14^FD

^FS^FO0,15^BQ,2,4^FDQA,

^FS^FO90,60^ADN,8,14^FD

^FS^FO10,120^ADN,8,14^FD

^FS^FO10,140^ADN,8,14^FD

^FS^FO90,80^ADN,8,14^FD

^FS^XZ";

Regards,

Naseer

Vote: 
Vote up!
Vote down!

Points: 0

You voted ‘up’


Naseer Mohammed
Hi Samantha,Now we have

Hi Samantha,

Now we have brought new printer (GX430T) and I am trying to use the same code which I used with GK420T but it is not working, is there anything changes I have to do in code.

Regards,

Naseer

Vote: 
Vote up!
Vote down!

Points: 0

You voted ‘up’


Naseer Mohammed
Hi Samantha,Thanks for the

Hi Samantha,

Thanks for the support, it was fixed when I did manual calibration.

Regards,

Naseer

Vote: 
Vote up!
Vote down!

Points: 0

You voted ‘up’


krupali gohel
Hello, I am facing the same

Hello, I am facing the same issue of printing like this ( it prints 2 labels then skips 2 labels and then prints 2 labels and skips 2 labels, then prints 1 label and skips 1 label every time) but this is solved by your answer Samantha, but now I am facing another issue that is, it is not printing correctly I have set the label on printer like we can see it 0.5cm of label but after 1st print, it is not the same position as I have set for the first one, can you please help me?

Thanks in advance,
Krupali Gohel

Vote: 
Vote up!
Vote down!

Points: 0

You voted ‘up’


Alexander Palchikov
Hi Krupali

Hi Krupali

Looks like you have an incorrect label height.

Try to change it.

! U1 setvar "zpl.label_length" "YOUR_LABEL_HEIGHT"

 

Alexander Palchikov

Software Engineer, Kutir Mobility

Posted on behalf of Zebra Technologies

Vote: 
Vote up!
Vote down!

Points: 0

You voted ‘up’


Log in to post comments